FME, Koninklijke Metaalunie, UNETO-VNI en Bouwend Nederland

Vier ondernemersorganisaties uit de industrie, FME, Koninklijke Metaalunie, UNETO-VNI en Bouwend Nederland, hebben een brief gestuurd aan informateur Schippers. FME, Koninklijke Metaalunie, UNETO-VNI en Bouwend Nederland vertegenwoordigen samen ruim 27.000 bedrijven in de industrie, met 600.000 werknemers en meer dan 140 miljard euro omzet. Ze roepen de nieuwe regering daarin op om een modern industriebeleid te voeren. Een beleid dat investeert in techniekonderwijs, dat digitalisering in de industrie, van toeleverancier tot eindproducent (Smart Industry), versnelt en dat vol inzet op proces- en productinnovatie en onderzoek.

  • Onderwerp: Modern industriebeleid
  • Volledige brief: Oproep van de industriecoalitie. Modern industriebeleid: voorsprong met technologie
  • Terug