European Anti Poverty Network Nederland

Het European Anti Poverty Network Nederland heeft een brief geschreven aan informateur Schippers. In de brief wordt aandacht gevraagd voor de aanpak van armoede. De brief aan de informateur is ondertekend door de directeuren van een aantal belangenorganisaties: European Minimum Income Network Nederland, Resto van Harte, Herstelgroep Nederland, stichting EVS EcoVrede, stichting Ommen Samen Sterk, WerkPlekPlus, stichting Samen voor Gezondheid van Vrouwen (SGV), Vereniging Inclusie Nederland, Don Bosco Spirit & U-2B Heard!, Oudere Vrouwen Netwerk NL, vereniging Basisinkomen, stichting Onze Droom, Netwerk Cliëntenraden Zorg, EBC*L the Netherlands en Vereniging van Ervaringsdeskundigen.

  • Onderwerp: Armoede
  • Volledige brief: Aanpak armoede & sociale uitsluiting en zorg voor je medemens als sociale samenleving
  • Terug