NRP Spaar het Klimaat

Een aantal bedrijven, verenigd in NRP Spaar het Klimaat, heeft een brief gestuurd aan de informateur. Spaar het Klimaat is opgericht in 2005 door bedrijven die het grote potentieel aan
energiebesparing (en daarmee CO2-reductie) in de bestaande gebouwde omgeving wil realiseren. Sinds 2015 zijn ze actief als themagroep binnen NRP, het platform voor transformatie en renovatie. Bij het NRP zijn meer dan 100 bedrijven aangesloten die streven naar een duurzaam gebruik van bestaand vastgoed. In de brief aan informateur Schippers vraagt NRP Spaar het Klimaat aandacht voor het thema ‘energetische renovatie’ (energiebesparing in de gebouwde omgeving) binnen het klimaat- en energiebeleid.

  • Onderwerp: Energetische renovatie
  • Volledige brief: Voorstellen voor een plan voor de energietransitie van de bestaande gebouwenvoorraad
  • Terug