CBBD pleit voor verstandige en hoogwaardige inzet van biomassa

Circular Biobased Delta heeft zich aangesloten bij een brede coalitie die een oproep deed om een aantal punten over biomassa te verankeren in het regeerakkoord. In een brief aan de informateur en de fractievoorzitters zijn deze punten benoemd. De punten moeten zorgen om de controverse rondom biomassa te verminderen en de transitie naar een emissievrije economie. De punten die meegenomen moeten worden in het regeerakkoord zijn: de erkenning van de land- en bosbouw als fundament voor de circulaire economie, het stimuleren van hoogwaardige toepassing van biogrondstoffen, werken aan een breed draagvlak en het zorgen voor een gecoördineerd beleid.

  • Onderwerp: Pleidooi voor verstandige en hoogwaardige inzet van biomassa door brede coalitie
  • Brief: Brief aan informateur en fractievoorzitters
Terug