AWTI stuurt brief naar informateur

AWTI, de Adviesraad voor wetenschap, technologie en innovatie, heeft een brief gestuurd naar informateur Tjeenk Willink. Volgens de adviesraad heeft de samenleving behoefte aan een krachtige regering die kennis en technologie benut bij het maken van beleidskeuzes en het maken van uitvoerbaar en betrouwbaar beleid. Ze willen een krachtig kennis- en innovatiesysteem. De AWTI ziet drie opgaven voor het nieuwe kabinet. Zo willen ze ontwikkeling van een toekomstbeeld als richting voor beleid en investeringen op langere termijn, het voortzetten van het Nationale Groeifonds en meer inspanningen gericht op een sterke positionering in Horizon Europe.

  • Onderwerp: Prioriteiten in het wetenschaps-, technologie en innovatiebeleid van een nieuwe regering
  • Brief: brief AWTI
Terug