CBL schrijft brief aan informateur

De brancheorganisatie van supermarkten en foodservicebedrijven (CBL) heeft een brief aan de informateur geschreven. In deze brief heeft het CBL kennis gegeven van een aantal aandachtspunten in de supermarkt- en foodsector voor de komende kabinetsperiode. Zo wil de organisatie een arbeidsmarkt dat oog heeft voor werknemers en werkgevers, een gezond en duurzaam assortiment in de supermarkten voor iedereen in Nederland en een sterke voedselketen met oog op de toekomst. Om de productie, verwerking en distributie van voedsel duurzamer te maken, met volop aandacht voor mens, dier en milieu, is onderling vertrouwen volgens het CBL noodzakelijk. Hierdoor ontstaat ruimte en perspectief om een langdurige commitment met elkaar aan te gaan om de voedselketen daadwerkelijk te versterken en te verduurzamen.

Terug