SRA stuurt brief naar informateur

SRA, een netwerkorganisatie van 375 zelfstandige accountantskantoren met 900 vestigingen in Nederland, heeft een brief naar informateur Hamer gestuurd. In deze brief geeft de organisatie aan wat zij belangrijk vindt voor de mkb-beleidsagenda van het nieuwe kabinet. Ook SRA wil werken aan het herstellen van vertrouwen en roept de overheid op om de accountancysector opererend in het mkb vanuit een verbindend perspectief ruimte en vertrouwen te geven. SRA roept het volgende kabinet verder op om het belang van niet-financiële informatie als informatievereiste voor diverse stakeholders nog meer en beter te erkennen en vast te leggen.

  • Onderwerp: Suggesties voor mkb-beleidsagenda nieuwe kabinet & herstel van vertrouwen in de financiële keten
  • Brief: Volledige brief SRA
Terug