“Trekkers van de Kennisinfrastructuur in textiel en mode” sturen brief naar informateur

“Trekkers van de Kennisinfrastructuur in textiel en mode” hebben een brief geschreven naar de informateur waarin ze aandacht vragen voor de rol van de textiel en modesector. Zo willen ze door middel van een revival van de textielindustrie Nederland weer op de kaart zetten als een duurzame en innovatieve textiel hub. Om dit te realiseren willen ze innovatieve experimenten op het gebied van de circulaire textieleconomie doorgroeien naar een integrale opschaling. Dat vraagt om de inzet van publieke instrumenten, zoals een publiek geborgde Uitgebreide Producenten Verantwoordelijkheid (UPV) en om een gecoördineerde programmatische aanpak en netwerksturing.

  • Onderwerp: brief aan informateur
  • Brief: Volledige brief en bijlage

Brief informateur
Kabinet21CE-InfMH kopie

Terug